Balance Food Epres - málnás müzli 300g
Balance Food Epres - málnás müzli 300g
699 Ft

Balance Food Epres - málnás müzli 300g

A Balance Food Epres-málnás müzli tökéletes választás lesz számodra, ha egy igazán tápláló reggelivel indítanád a napodat. Többféle gluténmentes gabonapehely, valamint a liofilizált gyümölcsök finom keveréke!


Nem tartalmaz glutént, tejet és tejszármazékokat, szóját, aromákat, hozzáadott cukrot! Vegán!


 

699 Ft
A vásárlás után járó pontok: 14 Ft
Részletek

A Balance Food Epres-málnás müzli a hagyományos müzli alapanyagok (mint a rizspehely) mellett 2 féle értékes, gluténmentes gabonapehelyből, valamint liofilizált gyümölcsökkel készült! A hajdina 17-20%-ban értékes rostokat tartalmazó gluténmentes gabona. Értékes vitaminforrás, a B-vitamincsoport számos tagja megtalálható benne. A köles egy igazi gyomorbarát gabona, rendkívül könnyen emészthető és gluténmentes. Prebiotikus hatása révén hozzájárul bélflóránk megfelelő egyensúlyához. Olyan értékes ásványi anyagokat tartalmaz, mint a kálium és a vas. 



Felhasználási javaslat:



Elkészíthetjük hagyományosan (növényi) tejjel, (növényi) joghurtokkal müzliként, reggelire vagy akár egy gyors nasinak. Emellett kiegészíthetjük vele kásáinkat, feldobhatjuk vele a reggeli smootiekat és turmixokat, de keverhetjük akár kekszek, muffinok tésztájába is.


Netto tömeg: 300g
Származási hely: Szlovákia, EU
Összetevők: Kölespehely,Hajdinapehely,Rizspehely,Mazsola,Maltodextrin,Liofilizált eper(0,75%),Liofilizált málna(0,75%),Jódozott só

Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1454,1 kJ/346,93kcal
Zsír: 3,02g
amelyből telített zsírsavak: 1,91g
Szénhidrát: 70,52g
amelyből cukrok: 26,88g
Rost:3,64g
Fehérje: 10,76g
Só: 0,12g


A tápérték adatok tájékoztató jellegűek! A csomagoláson feltüntetett aktuális tápértékek eltérhetnek az itt megadottaktól. Kérjük az aktuális tápértékekről érdeklődjenek Kollégáinknál!
Hasonló termékek