Hűségpontrendszer

Hűségprogram

 

Hűségprogramunkkal a visszatérő vásárlók hűségét szeretnénk megköszönni, illetve arra ösztönözni őket, hogy újból látogassanak el webáruházunkba. Hűségpontokat gyűjteni és felhasználni csak interneten leadott, on-line vásárlással lehet. Telefonon vagy e-mailben leadott megrendelések után nem jár hűségpont! 

A vásárlás után az elköltött összeg 2%-val jutalmazzuk meg vásárlóinkat, amit a későbbi vásárlásaik alkalmával válthatnak be.

Minden 1 pont 1 Ft értékben váltható be. Vásárlóink segítségére a pontok automatikusan kiszámításra és megjelenítésre kerülnek, így már a kiválasztott termék megvásárlása előtt láthatja, hány hűségpontot kapna a termék megvásárlásával. 

Akciós termékek, valamint a szállítás költsége után nem íródik jóvá hűségpont! A hűségpontok a vásárlás után egyből megjelennek az Ön fiókjában, jóváírásukat azonban csak a ténylegesen átvett csomagokra tudjuk garantálni.

Az összegyűjtött hűségpontok 180 napig használhatóak fel, 180 nap után törlésre kerülnek.

  

Hűségpontok beváltása:

A vásárlások során gyűjtött pontok összeadódnak és a vásárló döntheti el, hogy mikor szeretné felhasználni azokat.

Hűségpontok felhasználásakor a minimális rendelési érték 15000 Ft.

  

Akciós termékek vásárlása után nem jár hűségpont!

A hűségpontok vissza nem téríthetőek, készpénzben ki nem fizethetők, kizárólag vásárláskor, a következő megvásárolandó termékek árába számíthatók be.

A hűségpontok névre szólnak, át nem ruházhatók, azaz vásárlók között át nem adhatók.

Hűségpont kizárólag a termékek vételára után jár, további szolgáltatási díjak (pl. szállítási díj,) után hűségpont nem jár.