Csinta Bio válogatás, 60g
Csinta Bio válogatás, 60g
1 699 Ft

Csinta Bio válogatás, 60g

Termékeink kizárólag alma, homoktövis, őszibarack, meggy, gyömbér (gyömbéres termékünk frissen facsart citromlevet és őrölt fűszereket tartalmaz) felhasználásával készültek, ezen kívül nincs bennük semmi más.

A Bio Csinta termékek a gyerekek nagy kedvencei, de nagyszerű snack választások az egész család számára is. Az egészséges és finom falatokat szinte bármikor élvezhetjük, legyen szó az irodáról, a suliról, vagy egy hosszú autóútról. Könnyű magunkkal vinni, és nagyszerű alternatívája lehet a hagyományos édességeknek.

A Bio Csinta szárított gyümölcsszelet termékek egészséges és ízletes édességek, melyek kizárólag magyar, bio alapanyagokból készülnek. Az ízletes csinta szeletek rostban gazdagok, így kiváló táplálékkiegészítő nasiként szolgálnak felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. A kíméletes szárítás miatt megmarad benne a gyümölcs saját intenzív íze, aromája, tápanyagai.

A Csinták összetevői egyszerűek. Hosszú listában lehetne sorolni azokat a dolgokat, amelyek nincsenek benne. Például a Csinták nem tartalmaznak semmilyen hozzáadott cukrot vagy édesítőszert. Semmilyen adalékot, aromát, ízesítő szert, de pektint sem. Ez a szárított gyümölcs snack kiváló választás mindazoknak, akik édességet fogyasztanának, de nem akarják magukat túlterhelni cukorral és mesterséges adalékanyagokkal.

A Bio Csinta termékeket sok kézi munkával és odafigyeléssel készítjük, és csak a legjobb minőségű, bio gyümölcsfajtákat használjuk fel a termelés során. A termék előállításához nincsen szükség mesterséges adalékanyagokra, így a felhasznált gyümölcsök ízét és tápanyagtartalmát teljes mértékben megőrzik. Az alapanyagot magyar termelők biztosítják, akik évről-évre egyre nagyobb területen termelnek bio minősítéssel rendelkező gyümölcsöket, mindezek biztosítják a termék magas minőségét és különleges ízvilágát.

Az csomag tartalma:

1 bio homoktövises alma csinta
1 bio alma csinta
1 bio őszibarack csinta
1 bio meggy csinta
1 bio gyömbéres csinta
A Bio Csinta termékek vegán és gluténmentes étrend mellett is fogyaszthatók.
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz.
1 699 Ft
A vásárlás után járó pontok: 34 Ft
Részletek
Nettó tömeg: 60

Összetevők: Bio alma, bio őszibarack, bio meggy, gyömbér, homoktövis, frissen facsart citromlé, őrölt fűszerek és semmi más
Általános tápérték adatok 100 g-ban
Alma:
Energia: 1338 kJ/316 kcal
Zsír: 0,7g
Amelyből telített zsírsavak: 0g
Szénhidrát: 68,3g
Amelyből cukrok: 68,3g
Fehérje: 2,5g
Só: 0,05g

Gyömbér:
Energia: 1134 kJ/315 kcal
Zsír: 0,7g
Amelyből telített zsírsavak: 0g
Szénhidrát: 67,8g
Amelyből cukrok: 66,4g
Fehérje: 2,5g
Só: 0,05g

Meggy:
Energia: 1378 kJ/325 kcal
Zsír: 0,3g
Amelyből telített zsírsavak: 0g
Szénhidrát: 70,8g
Amelyből cukrok: 70,8g
Fehérje: 3g
Só: 0,06g

Őszibarack:
Energia: 1412kJ/334 kcal
Zsír: 0,7g
Amelyből telített zsírsavak: 0g
Szénhidrát: 67,7g
Amelyből cukrok: 64,4g
Fehérje: 4g
Só: 0g

Homoktövis:
Energia: 1346kJ/318 kcal
Zsír: 2,3g
Amelyből telített zsírsavak: 0,8g
Szénhidrát: 67,9g
Amelyből cukrok: 63,8g
Fehérje: 1,8g
Só: 0g

Fénytől védve, zárt csomagolásban tárolva sokáig finom marad.
Nyomokban dióféléket és magvakat tartalmazhat.
A tápérték adatok tájékoztató jellegűek! A csomagoláson feltüntetett aktuális tápértékek eltérhetnek az itt megadottaktól. Kérjük, az aktuális tápértékekről érdeklődjenek Ügyfélszolgálatunkon!
Csomagajánlatok
Hasonló termékek