Bio Homoktövis Csinta, 12g
Bio Homoktövis Csinta, 12g
359 Ft

Bio Homoktövis Csinta, 12g

A Bio Homoktövis Alma Csinta egy egészséges és ízletes édesség, ami kézzel készült, magyar bio alapanyagokból. Ez a szárított gyümölcsből készült snack kiváló választás mindazoknak, akik édességet fogyasztanának, de nem akarják magukat túlterhelni cukorral és mesterséges adalékanyagokkal. Termékünk kizárólag alma és homoktövis felhasználásával készült, ezen kívül nincs benne semmi más.
A Bio Homoktövis Alma Csinta a gyerekek egyik kedvence, de nagyszerű snack választás az egész család számára is. Az egészséges és finom falatokat szinte bármikor élvezhetjük, legyen szó az irodáról, a suliról, vagy egy hosszú autóútról. Könnyű magunkkal vinni, és nagyszerű alternatívája lehet a hagyományos édességeknek.
A Bio Homoktövis Alma Csinta egy egészséges és ízletes édesség, kizárólag magyar, bio alapanyagokból készül. Az ízletes csinta szeletek rostban gazdagok, így kiváló táplálékkiegészítő nasiként szolgálnak felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. A kíméletes szárítás miatt megmarad benne a gyümölcs saját intenzív íze, aromája, tápanyagai.
A Csinták összetevői egyszerűek. Hosszú listában lehetne sorolni azokat a dolgokat, amelyek nincsenek benne. Például a Csinták nem tartalmaznak semmilyen hozzáadott cukrot vagy édesítőszert. Semmilyen adalékot, aromát, ízesítő szert, de pektint sem. Ez a szárított gyümölcs snack kiváló választás mindazoknak, akik édességet fogyasztanának, de nem akarják magukat túlterhelni cukorral és mesterséges adalékanyagokkal.
A Bio Homoktövis Alma Csinta vegán és gluténmentes étrend mellett is fogyasztható.
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz.
359 Ft
A vásárlás után járó pontok: 7 Ft
Részletek
Nettó tömeg: 12g

Összetevők: alma, homoktövis és semmi más

Általános tápérték adatok 100 g-ban

Energia: 1346kJ/318 kcal
Zsír: 2,3g
Amelyből telített zsírsavak: 0,8g
Szénhidrát: 67,9g
Amelyből cukrok: 63,8g
Fehérje: 1,8g
Só: 0g
Fénytől védve, zárt csomagolásban tárolva sokáig finom marad.
Nyomokban dióféléket és magvakat tartalmazhat.
A tápérték adatok tájékoztató jellegűek! A csomagoláson feltüntetett aktuális tápértékek eltérhetnek az itt megadottaktól. Kérjük, az aktuális tápértékekről érdeklődjenek Ügyfélszolgálatunkon!

Csomagajánlatok
Hasonló termékek