Bio Meggy Csinta, 12g
Bio Meggy Csinta, 12g
359 Ft 
349 Ft
3

Bio Meggy Csinta, 12g

Szárított meggyes gyümölcstekercs. Vegán, gluténmentes diétában is fogyasztható. Meggy csinta termékünk meggy és alma felhasználásával készült, ezen kívül nincs benne semmi más.
A különleges kézi szárítás miatt megmarad benne a meggy savanykás de intenzív ízvilága és aromája. Ennek az eljárásnak köszönhetően egy igazi, természetes édességet kapunk, mely felnőttek és gyermekek kedvence egyaránt.

A Meggy Csinta egy nagyszerű alternatívája a hagyományos édességeknek, hiszen nem tartalmaz mesterséges összetevőket, adalékokat, aromákat vagy hozzáadott cukrot, így egészséges édességként fogyasztható. A benne található természetes cukor kiváltja a mesterséges édesítőszereket, így a termék ideális választás az egészségtudatos nassolni vágyóknak, vagy akár a sportolóknak is. Vegán vagy gluténmentes diétában is fogyasztható. Egy új lehetőség, ami színesíti a palettát a tudatos és egészséges táplálkozás terén. Használható különleges ételek, desszertek alapanyagaként.

A Meggy Csinta kiváló kiegészítője a gyermekek tízóraijának, uzsonnájának. Emellett a felnőttek is felfedezték, mint egészséges, ízletes napközbeni snack-et. Megajándékozhatod vele magadat vagy másokat. Legyen szó bármilyen kiszerelésről, a minőség, és az egészséges Meggy Csinta Uzsi csomag változatlan!

Szárított meggy és alma gyümölcstekercs

Vegán, Gluténmentes diétában is fogyasztható.
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz.
359 Ft 
349 Ft
Kezdete: 2024.04.09   Vége: 2024.05.31
Kedvezmény 3
Megtakarítás 10 Ft
A vásárlás után járó pontok: 7 Ft
Részletek
Nettó tömeg: 12g

Összetevők: alma, meggy és semmi más

Általános tápérték adatok 100 g-ban

Energia: 1378 kJ/325 kcal
Zsír: 0,3g
Amelyből telített zsírsavak: 0g
Szénhidrát: 70,8g
Amelyből cukrok: 70,8g
Fehérje: 3g
Só: 0,06g
Fénytől védve, zárt csomagolásban tárolva sokáig finom marad.
Nyomokban dióféléket és magvakat tartalmazhat.
A tápérték adatok tájékoztató jellegűek! A csomagoláson feltüntetett aktuális tápértékek eltérhetnek az itt megadottaktól. Kérjük, az aktuális tápértékekről érdeklődjenek Ügyfélszolgálatunkon!
Hasonló termékek