Bio Alma Csinta, 12g
Bio Alma Csinta, 12g
359 Ft 
349 Ft
3

Bio Alma Csinta, 12g

A Bio Alma Csinta egy egészséges és ízletes édesség, ami kézzel készült, magyar bio alapanyagokból. A termék C-vitaminban és rostban gazdag, így kiváló táplálékkiegészítő nasi felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. Bio Alma Csinta termékünk kizárólag alma felhasználásával készült, ezen kívül nincs benne semmi más.

A Bio Alma Csinta a gyerekek egyik kedvence, de nagyszerű snack választás az egész család számára is. Az egészséges és finom falatokat szinte bármikor élvezhetjük, legyen szó az irodáról, a suliról, vagy egy hosszú autóútról. Könnyű magunkkal vinni, és nagyszerű alternatívája lehet a hagyományos édességeknek.

A Bio Alma Csinta egy egészséges és ízletes édesség, kizárólag magyar, bio alapanyagokból készül. Az ízletes csinta szeletek rostban gazdagok, így kiváló táplálékkiegészítő nasiként szolgálnak felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. A kíméletes szárítás miatt megmarad benne a gyümölcs saját intenzív íze, aromája, tápanyagai.

A Csinták összetevői egyszerűek. Hosszú listában lehetne sorolni azokat a dolgokat, amelyek nincsenek benne. Például a Csinták nem tartalmaznak semmilyen hozzáadott cukrot vagy édesítőszert. Semmilyen adalékot, aromát, ízesítő szert, de pektint sem. Ez a szárított gyümölcs snack kiváló választás mindazoknak, akik édességet fogyasztanának, de nem akarják magukat túlterhelni cukorral és mesterséges adalékanyagokkal.
A Bio Alma Csinta vegán és gluténmentes étrend mellett is fogyasztható.

Hozzáadott cukrot nem tartalmaz.
359 Ft 
349 Ft
Kezdete: 2024.04.09   Vége: 2024.05.31
Kedvezmény 3
Megtakarítás 10 Ft
A vásárlás után járó pontok: 7 Ft
Részletek
Nettó tömeg: 12g

Összetevők: alma, és semmi más

Általános tápérték adatok 100 g-ban

Energia: 1338 kJ/316 kcal
Zsír: 0,7g
Amelyből telített zsírsavak: 0g
Szénhidrát: 68,3g
Amelyből cukrok: 68,3g
Fehérje: 2,5g
Só: 0,05g
Fénytől védve, zárt csomagolásban tárolva sokáig finom marad.
Nyomokban dióféléket és magvakat tartalmazhat.
A tápérték adatok tájékoztató jellegűek! A csomagoláson feltüntetett aktuális tápértékek eltérhetnek az itt megadottaktól. Kérjük, az aktuális tápértékekről érdeklődjenek Ügyfélszolgálatunkon!
Hasonló termékek