Ellebi mediterrán rizottó, 175g
Ellebi mediterrán rizottó, 175g
1 399 Ft

Ellebi mediterrán rizottó, 175g

Ez a rizottó tele van az olasz föld ízeivel, illataival, sőt színeivel is.A mediterrán rizottó magában foglalja a tenger által mosott földek által kínált természeti javak legjavát.
A termék zellert tartalmaz.

ELKÉSZÍTÉS: Egy serpenyőben hevítsünk fel 2 evőkanál olajat, pirítsuk ezen a zacskó tartalmát körülbelül 1 percig. Pirítás közben adjunk hozzá fél pohár fehérbort ízlés szerint és keverjük néhány másodpercig. Ezután öntsük fel 600ml forró vízzel. Ne sózzuk és ne adjunk hozzá egyéb feltétet. Főzés közben időnként keverjük meg és szükség esetén még adjunk hozzá egy kevés forró vizet, amíg meg nem fő (kb. 18 perc). A tűzről levéve, ízlés szerint tálaljuk vajjal vagy parmezán sajttal.

Az Ellebi Sas Di Bifulco Michele & C.-t 1984-ben alapította Luigi Bifulco. Miután hosszasan élt Olaszország északnyugati részén (az ország legmagasabb rizstermelő régiójában), az alapító úgy döntött, hogy elindítja saját projektjét, Piemonte régió legjobb rizstermesztőivel együttműködve, kiválasztva a legjobb alapanyagokat, hogy azok feldolgozása után, kiváló minőségű rizst készítsenek. Így az Ellebi lett a kiváló minőségű rizs első számú gyártója a régióban. Ma az Ellebi vállalatot Luigi fiai – Michele és Vincenzo Bifulco – irányítják, akik folytatták apjuk álmának megvalósítását.
A legjobb alapanyagok gondos kiválasztása, a termékek magas minősége és frissessége, személyre szabott megközelítés és ügyfélközpontú kiszolgálás: ezek az Ellebi értékei.
Küldetésük, hogy a világ minden táján a legjobb olasz termékek minőségét biztosítsák fogyasztóik számára. Mottójuk: Minőség az asztalon!
1 399 Ft
A vásárlás után járó pontok: 28 Ft
Részletek
Összetevők: Carnaroli rizs (94%), szemcsés zöldségleves (só, keményítő és burgonya maltodextrin, szárított zöldségek (sárgarépa, zeller, petrezselyem, napraforgóolaj, természetes aromák, fűszerek), rizsliszt, zöldség (paradicsom, kapribogyó, olajbogyó, bazsalikom) (változó arányban (2,4%) (szárított/fagyasztva szárított)

Zellert, szezámmagot, mustárt, szóját felhasználó üzemben készült.

Nettó súly: 175g

Átlagos tápérték 100g termékben:

Energiatartalom: 1485kJ/350Kcal
Zsír: 1,3g
amelyből telített zsírsavak: 0,4g
Szénhidrát: 77,0g
amelyből cukor: 1,1g
Fehérje: 7,1g
Rost: 1,4g
Só: 1,1g

A tápérték adatok tájékoztató jellegűek! A csomagoláson feltüntetett aktuális tápértékek eltérhetnek az itt megadottaktól. Kérjük, az aktuális tápértékekről érdeklődjenek Ügyfélszolgálatunkon!

Hasonló termékek