Casale Paradiso quinoa tökkel és borsóval 200g
Casale Paradiso quinoa tökkel és borsóval 200g
1 899 Ft

Casale Paradiso quinoa tökkel és borsóval 200g

A quinoa az egyik legtáplálóbb gabonaféle, sokféle ásványi anyagot (magnézium, kálium, kalcium, vas, cink) tartalmaz, de igen gazdag B-, C-, és E-vitaminban is. Magas a rost- és esszenciális aminosav-tartalma, valamint antioxidánsokban is bővelkedik. Így a quinoa fogyasztásával a szervezet, az ásványi anyagokat és vitaminokat is pótolja.
Fogyaszthatjuk köretként rizs helyett vagy salátába keverve, de akár a reggeli zabpelyhet is lecserélhetjük quinoa pehelyre, ha egy igazán fehérjedús reggelit szeretnénk elkészíteni. A quinoa pehely ugyanúgy képes megszívni magát tejjel, vagy vízzel, tehát ugyanolyan gyorsan elkészíthető. A quinoa közeli rokona a spenótnak, céklának és az amarántnak.
A termék gluténmentes, ezért cöliákiában (lisztérzékenység, gluténérzékenység) szenvedőknek ajánlott.

ELKÉSZÍTÉS:
Öntsük a csomag tartalmát egy nagy tapadásmentes edénybe. Öntsük fel 1,2 liter forrásban lévő vízzel (vagy zöldségalaplével az extra ízért). Adjunk hozzá 4 evőkanál extra szűz olivaolajat és 1 teáskanál sót. 18 percig főzzük, időnként megkeverve. Amikor a víz felszívódik, a magok kinyíltak és megpuhultak, a quinoa elkészült. Vegyük le a tűzről. Ízlés szerint adjunk hozzá egy kis adag vajat és reszelt parmezánt, hogy krémesebb legyen. Jól keverjük össze és a quinoa tálalható.
1 899 Ft
A vásárlás után járó pontok: 38 Ft
Részletek
Összetevők: Quinoa 87% (Peru), sütőtök 7%, borsó 3%, hagyma, sárgarépa, cékla, metélőhagyma, petrezselyem.

Nettó súly: 200g

Átlagos tápérték 100g termékben:

Energiatartalom: 1604kJ/380Kcal
Zsír: 6g
amelyből telített zsírsavak: 0,7g
Szénhidrát: 64g
amelyből cukor: 0,5g
Fehérje: 14g
Rost: 7g
Só: 0,0g

A tápérték adatok tájékoztató jellegűek! A csomagoláson feltüntetett aktuális tápértékek eltérhetnek az itt megadottaktól. Kérjük, az aktuális tápértékekről érdeklődjenek Ügyfélszolgálatunkon!
Hasonló termékek