Mand'or Prémium Zabital, cukrozatlan, 1000ml
Mand'or Prémium Zabital, cukrozatlan, 1000ml
999 Ft

Mand'or Prémium Zabital, cukrozatlan, 1000ml

A zab lágy íze jellemzi ezt az édesítetlen italt, amely tápláló, finom, kulináris élvezetnek sem utolsó, jelentős vas, kalcium, kálium, és foszfor forrás. Pozitívan serkenti az emésztést és teltségérzetet biztosít.
A termék vegán, laktózmentes, GM mentes és hozzáadott cukrot nem tartalmaz.

A zabital az egyik legnépszerűbb tejtermékmentes tejalternatíva a piacon. Mivel dióféléktől mentes vegán tejalternatíváról van szó, megfelelő helyettesítő lehet bárkinek, aki laktózérzékeny, illetve szója-vagy mogyoró allergiától szenved. Mivel a zab egy igazi tápanyagbomba, a zabtej fehérjét, rostot valamint vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Míg a tápanyagok egy része a szilárd pépben marad- amely a zab keveréséből és szűréséből keletkezik-, addig az oldható rostok a lében maradnak, melyek jótékony hatással vannak az emésztésünkre. A zabital gazdag telítetlen zsírsavakban és ásványi sókban. Tele van értékes tápanyagokkal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal:B1-,B2-,B3-, B6- és K-vitaminnal, és megtalálható benne a cink, a vas, a szelén, a magnézium és a kálcium is. Magas béta-glükán tartalma segít csökkenteni a koleszterin szintet.
A teljes zab növényi polifenolokban gazdag. Ezek közül az avenantramidok szinte kizárólag a zabban fordulnak elő. Az avenantramidok a szervezetben növelik az értágító hatású nitrogén-monoxid gáz termelődését, amely egy hatékony, természetes értágító, ezzel csökkenthetik a vérnyomást. Emellett az avenantramidok hatékony antioxidánsok és viszketés csökkentő hatásúak. Egy másik, a zabban jelentős mennyiségben megtalálható antioxidáns a ferulsav.

A zabital müzlire, gabonapehelyre öntve és reggeli kávéba is tökéletes. Mivel egészen semleges az íze, édes és sós ételek is szeretni fogják. Főzéskor nem fog úgy viselkedni, mint a tej, de sűrítésre azért tökéletesen alkalmas, főleg, ha egy kevés zablisztet még keverünk bele. Bármilyen főzelékben vagy süteményben megállja a helyét, legyen szó egyszerű gyümölcsturmixról, palacsintáról, bármilyen muffinról, gofriról, sőt még madártejet is készíthetnek belőle a legügyesebb háziasszonyok.
999 Ft
A vásárlás után járó pontok: 20 Ft
Részletek
Összetevők:víz, zab(12%), napraforgóolaj, só.
Szóját, mogyorót, mandulát, tejet, diót, kesudiót, pisztáciát felhasználó üzemben készült.

Száraz, hűvös helyen tárolandó. Felbontás után tároljuk hűtőszekrényben és 4 napon belül fogyasszuk el. Felbontás előtt alaposan rázzuk fel!

Nettó súly: 1000ml

Átlagos tápérték 100g termékben:

Energiatartalom: 180kJ/43Kcal
Zsír: 1,45g
amelyből telített zsírsavak: 0,22g
Szénhidrát: 6,6g
amelyből cukor: 2,8g
Fehérje: 0,6g
Rost: 0,5g
Só: 0,07g

A tápérték adatok tájékoztató jellegűek! A csomagoláson feltüntetett aktuális tápértékek eltérhetnek az itt megadottaktól. Kérjük, az aktuális tápértékekről érdeklődjenek Ügyfélszolgálatunkon!
Hasonló termékek