Mand'or Prémium Mandulaital, cukrozatlan, 1000ml
Mand'or Prémium Mandulaital, cukrozatlan, 1000ml
1 095 Ft 
799 Ft
27

Mand'or Prémium Mandulaital, cukrozatlan, 1000ml

A mandula természetes édessége, enyhén pörkölt aromája tökéletesen kifejeződik ebben az édesítetlen italban. Valódi recept, egyszerű és könnyű. Mindössze 4 összetevőből áll a kiegyensúlyozott és hiteles ízért.
A termék vegán, gluténmentes, laktózmentes, alacsony cukortartalmú és GMO mentes.

A mandulaital egyik legfontosabb jellemzője a glutén, a laktóz és a koleszterin hiánya. A mandulaital természetes antioxidáns, amely segít megelőzni a rákot és késlelteti az öregedési folyamatot, vitaminok (A, D, E), fehérjék, Omega 6, cink, kalcium, vas, magnézium és kálium forrása.
Hozzáadott cukor nélkül egy csésze mandulaital 30 kalóriát, valamint nagy mennyiségű oldható és oldhatatlan természetes rostot tartalmaz. Ily módon védi a bélfalakat, elősegíti annak megfelelő működését, szabályozza a cukrok felszívódását és szabályozza a koleszterinszintet. A mandulatej az egyik legtáplálóbb és legteljesebb alternatíva a tehéntej helyett.


A mandulaital alacsony kalóriatartalma ideális italként szolgál mindenkinek, aki fogyni szeretne. A tehéntej mandulaitallal való helyettesítése nagyon kielégítő eredményeket adhat a fogyás eredményességében. Nagyon könnyű megszokni, mert állaga és érzékszervi tulajdonságai hasonlóak a tehéntejéhez.
Fogyasztása nagy segítséget jelent a koleszterin és a trigliceridek elleni küzdelemben. Javítja a jó koleszterin szintjét és csökkenti a rossz koleszterin szintjét, valamint elősegíti a cukrok és zsírok felszívódását a bélben.
Könnyen emészthető és ajánlott azok számára, akik laktóz intoleranciától szenvednek. Hasmenés és hányás esetén különösen ajánlott. A mandulaital magas káliumtartalommal rendelkezik, így nagy segítség a betegségek miatt elveszett ásványi anyagok pótlásában, a mandula rostszálak védik a bélfalat.
Szabályozza a szervezet funkcióit, melyek megoldást jelentenek azon betegek számára, akik gyomorrendszeri vagy bélrendszeri problémákkal küzdenek vagy gyomorhurutban szenvednek.
Segít erősíteni a körmöket és a hajat, valamint hidratálja a bőrt a B2-vitaminnak köszönhetően.


1 095 Ft 
799 Ft
Kezdete: 2024.01.14   Vége: 2024.04.30
Kedvezmény 27
Megtakarítás 296 Ft
A vásárlás után járó pontok: 16 Ft
Részletek
Összetevők: víz, olasz pörkölt mandula (4%), szentjánoskenyérgumi, természetes aromák.
Szóját, mogyorót, tejet, diót, kesudiót, pisztáciát felhasználó üzemben készült. Nyomokban mogyorót, diót, kesudiót, pisztáciát tartalmazhat.

Nettó súly: 1000 ml

Száraz, hűvös helyen tárolandó. Felbontás után tároljuk hűtőszekrényben és 4 napon belül fogyasszuk el. Felbontás előtt alaposan rázzuk fel!

Átlagos tápérték 100g termékben:

Energiatartalom: 89kJ/22Kcal
Zsír: 2,0g
amelyből telített zsírsavak: 0,25g
Szénhidrát: 0g
amelyből cukor: 0g
Fehérje: 0,7g
Rost: 0,4g
Só: 0,01g

A tápérték adatok tájékoztató jellegűek! A csomagoláson feltüntetett aktuális tápértékek eltérhetnek az itt megadottaktól. Kérjük, az aktuális tápértékekről érdeklődjenek Ügyfélszolgálatunkon!
Hasonló termékek