Schar MIX B kenyérliszt, 1000g
Schar MIX B kenyérliszt, 1000g
1 999 Ft

Schar MIX B kenyérliszt, 1000g

Nincs jobb a frissen sült kenyér illatánál!
A Schär Mix B - Bread-Mix gluténmentes lisztkeverékkel, gyors és egyszerű a házi kenyér elkészítése. Nincs szükség semmi másra, csak egy kevés lisztre, élesztőre és vízre, na meg egy csipetnyi sóra! A hozzávalók alapos összedolgozása után, nincs más hátra, csak megformázni a kívánt pékárut.
Készüljön kenyér, zsemle, buci, bagett vagy bármi, amihez épp kedvünk van. Az eredménnyel biztosan elégedettek lehetünk, hiszen az elkészült pékáru egy szép aranybarna kérget kap, puha fehér belsővel. A lisztmixben található lencselisztnek és rizslisztnek köszönhetően jó adag, egészséges rosthoz is hozzájut szervezetünk.
A lisztkeverék nem tartalmaz glutént, laktózt, pálmaolajat illetve tartósítószert. Búzamentes, hozzáadott tej és tojás nélkül készül, vegánok és vegetáriánusok is bátran fogyaszthatják.
1 999 Ft
A vásárlás után járó pontok: 40 Ft
Részletek
Összetevők: kukoricakeményítő , rizsliszt , növényi rost (psyllium, bambusz) , teljes kiőrlésű rizsliszt 3,8% , lencse liszt 3,6% , szőlőcukor , sűrítő anyag: hidroxi-propil-metil-cellulóz ; só . Nyomokban szóját tartalmazhat . LAKTÓZMENTES
Nettó súly: 1000 g

Átlagos tápérték 100 g termékben:

energia: 1429kj/337kcal
zsír: 0,6g
ebből telített zsírsavak: 0,3g
szénhidrát: 78g
ebből cukor: 2,6g
rost: 4,1g
fehérje: 2,6g
só: 0,73g

A tápérték adatok tájékoztató jellegűek! A csomagoláson feltüntetett aktuális tápértékek eltérhetnek az itt megadottaktól. Kérjük az aktuális tápértékekről érdeklődjenek Kollégáinknál!
Hasonló termékek