The Bridge Bio kókuszkrém/"kókusztejszín" 200ml
The Bridge Bio kókuszkrém/"kókusztejszín" 200ml
609 Ft

The Bridge Bio kókuszkrém/"kókusztejszín" 200ml

Tejmentes főzés kiváló alapanyagokból! A The Bridge BIO Kókuszkrém növényi „tejszín” mindenki számára kiváló megoldást jelent, melyet vegetáriánusok, tejfehérje-allergiások, laktóz- és gluténérzékenyek is nyugodtan fogyaszthatnak. 100% Bio, vegán, laktóz-és gluténmentes, kiemelkedően magas 15 %-os szárazanyag tartalommal, kizárólag ellenőrzött és minősített organikus gazdálkodásból származó kókusz hozzáadásával, hegyi forrásvízzel készül. Könnyű és ízletes, ideális termék, hogy ízletes ételeket, desszerteket készítsünk egészségesebben, könnyedebben.

609 Ft
A vásárlás után járó pontok: 12 Ft
Részletek

Felhasználási javaslat:

A The Bridge BIO Kókuszkrém remek növényi alternatíva az állati tejszín helyett. Használja bármely fogás elkészítéséhez, sütéshez vagy főzéshez, sűrítse, tegye krémessé ételeit ezzel az egészséges laktóz- és tejfehérjementes termékkel. A BIO Kókuszkrém ""tejszín"", az ideális termék, hogy ízletes ételeket készítsünk egészségesebben, könnyedebben és kevesebb állati zsiradékkal

 

Az egészséges és környezettudatos életforma a jövőnk része, szervezetünknek nap, mint nap szembe kell néznie a kihívásokkal. Egyre gyakrabban alakulhat ki allergia felnőtt korban is. Fontos, hogy odafigyeljünk az intő jelekre, és kíméljük szervezetünket, emésztésünket. Lehetőség szerint ellenőrzött forrásból származó élelmiszereket vásároljunk, hiszen csak így lehetünk biztosak abban, hogy ami az asztalra kerül, valóban jót tesz nekünk.

A márkáról:

Az olasz családi vállalkozás szerető odafigyeléssel, folyamatos fejlesztéssel és szigorú szabályozással érte el, hogy mára Európa egyik legnagyobb, legmegbízhatóbb organikus termékeket gyártó cégévé vált.


Nettó térfogat: 200 ml

Összetevők: Forrásvíz, kókuszkrém (15%), rizskeményítő, emulgeálószer: napraforgó lecitin, sűrítőanyag: szentjánoskenyér-liszt, tengeri só
Származási hely: Olaszország
Tárolás: Száraz, hűvös helyen! Felbontás után hűtőszekrényben 3 - 4 napig eltartható.

Minőségét megőrzi a dobozon jelzett időpontig.


Átlagos tápérték 100 ml termékben:

Energia: 111 kcal/ 461 kJ
Zsír: 9,6 g
- ebből telített zsírsavak: 8,9 g
Szénhidrát: 4,2 g
- amelyből cukrok: 1,0 g
Fehérje: 1,3 g
Só: 0,2 g



Tápérték adatok tájékoztató jellegűek! A csomagoláson feltüntetett aktuális tápértékek eltérhetnek az itt megadottaktól. Kérjük az aktuális tápértékekről érdeklődjenek Kollégáinknál!

Hasonló termékek