Chlorella por 100g
Chlorella por 100g
1 699 Ft 
899 Ft
47

Chlorella por 100g

A chlorella számos jótékony hatása miatt mára világszerte népszerű superfood. Nagy mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat, vitaminokat, ásványi anyagokat, emellett értékes növényi fehérjék forrása is. Táplálék kiegészítőként alkalmazva segítheti szervezetünk normál működését, immunerősítő, méregtelenítő hatású.


 

1 699 Ft 
899 Ft
Kezdete: 2024.03.12   Vége: 2024.04.30
Kedvezmény 47
Megtakarítás 800 Ft
A vásárlás után járó pontok: 18 Ft
Részletek

A zöld színű chlorella alga az egyik legmagasbb klorofill tartalommal rendelkező növény a világon. A klorofill antioxidáns hatással rendelkezik, megemeli szervezetünk oxigénszintjét, valamint elősegíti a tápanyagok sejtekhez való jutását, emellett erős méregtelenítő hatással is rendelkezik. A chlorella nagyon magas növényi fehérje tartalommal rendelkezik (65 %), így vegetáriánusok és vegánok számára is ajánlott a fogyasztása. Megtalálható benne a B-, C- és E-vitamin, számos ásványi anyag (kálium, magnézium,kalcium, foszfor) és nyomelem (vas,mangán, cink). Fogyókúra esetén segíti a teltségérzet kialakulását, valamint elősegíti a tápanyagok megfelelő pótlását. Rosttartalma elősegíti a megfelelő bélműködést, ezzel is fokozva a tápanyagok megfelelő felszívódását, valamint a jótékony bélflóra kialakulását.



Felhasználási javaslat



Mivel a chlorella igen koncentráltan tartalmazza értékes összetevőit, így fogyasztása napi kis mennyiségben, táplálék kiegészítőként javasolt. Átlagosan napi kb. 2-3 teáskanál mennyiség (6-10 g) fogyasztása javasolt, turmixba, smoothie-ba, kásába, joghurtba, gyümölcslébe keverve, de akár önmagában vízzel is fogyasztható, bár utóbbi esetben fel kell készülnünk jellegzetes algás ízére. 


Összetevők: 100% chlorella
Származási hely: Kína
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 1450 kJ/343 kcal
Zsír: 2,3g
ebből telített zsírsavak: 0,6g
Szénhidrát: 13,8g
ebből cukrok: 0,4g
Fehérje: 65,7g
Só: 0,2g


A tápérték adatok tájékoztató jellegűek! A csomagoláson feltüntetett aktuális tápértékek eltérhetnek az itt megadottaktól. Kérjük az aktuális tápértékekről érdeklődjenek Kollégáinknál!
Hasonló termékek