Kendermagfehérje por 125
Kendermagfehérje por 125
829 Ft

Kendermagfehérje por 125

A 100%-ban növényi eredetű kendermag fehérje por, ami könnyen emészthető, rendkívül jó felszívódású, emellett gluténmentes, szójamentes, tejmentes, tojásmentes fehérjeforrás. Tökéletes fehérjepótlást biztosít vegetáriánusok, vegánok és aktív, egészséges életmódot élők számára. Emellett immunrendszerünk általános erősítésében is segítségünkre lehet, hiszen számos vitamin és ásványi anyag forrása.

829 Ft
A vásárlás után járó pontok: 17 Ft
Részletek

A kendermagot, és a belőle sajtolt olajat már régóta fogyasztja az emberiség pozitív beltartalmi tulajdonságai miatt. A kendermag fehérje egyik nagy előnye, hogy az előállítása során a kendermagban megtalálható gazdag vitamin-,és ásványianyag tartalom jelentős része a kendermag fehérje porban is megtalálható marad. Így nemcsak fehérjepótlásra kiváló, megfelelő vitamin (főleg A-,  számos B-vitamin, C- és E-vitamin), valamint ásványi anyag (kálium, kalcium, magnézium, réz és cink) bevitelünket is segíti. 



A kendermag, valamint a kendermagolaj préselésekor visszamaradt pelletből kinyert kendermag fehérje mind a 20 aminosavat tartalmazza, amik szükségesek szervezetünk fehérjéinek felépítéséhez, így teljesértékű fehérjeforrás. Megtalálhatóak benne a szerveztünk számára nélkülözhetetlen esszenciális aminosavak is, amiket szervezetünk nem tud előállítani, így ezek bevitelét megfelelő táplákozással tudjuk megoldani.



Felhasználási javaslat



Keverjük kedvenc reggeli smoothie-ba, turmixba, kásába, shake-be. Számos étel dúsítható kendermag fehérjével így pl. készíthetünk fehérjés-palacsintát, gofrit, keverhetjük főzelékbe, de akár házi protein szelet készítéséhez is tökéletes összetevő. Sütés esetében szinte bármilyen liszt kiváltható harmadrészt fehérjeporral (pl. piskóta, muffin, linzer tészták stb.)


Összetevők: 100% kendermag fehérje
Származási hely: Kína
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 1520 kJ/362 kcal,
Zsír: 11,1g
ebből telített zsírsavak: 1,1g
Szénhidrát: 10g
ebből cukrok: 5,9g
Fehérje: 49g
Só: 0,1g

A tápérték adatok tájékoztató jellegűek! A csomagoláson feltüntetett aktuális tápértékek eltérhetnek az itt megadottaktól. Kérjük az aktuális tápértékekről érdeklődjenek Kollégáinknál!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek