Pannon iszapos szappan 90g
Pannon iszapos szappan 90g
1 499 Ft

Pannon iszapos szappan 90g

1 499 Ft
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft
Részletek

A szappan alapja a sejtépítő, bőrfeszesítő hatású olívaolaj, melynek természetes antioxidánsai az A-, D-, E-vitamin és a béta-karotin. A kókuszolaj hidratál és természetes habzást biztosít. A ricinusolaj hatóanyagai révén jótékonyan ápolja a bőrt, emellett biztosítja a hatóanyagok és a vitaminok felszívódását. Jó habzást ad a szappannak. A sheavaj nagy mennyiségben tartalmaz ún. elszappanosíthatatlan összetevőket, melyek intenzíven ápolják a bőrt.

 

Természetes gyógyír a száraz bőrre, az ekcémára és a dermatitisre. A sheavaj gyorsan és tartósan csökkenti a pikkelysömör (psoriasis) tüneteit is.

 

A hévizi iszap lassítja bőrünk öregedését, és alkalmas bizonytalan eredetű allergiás tünetek kezelésére. Feszesíti, táplálja, hidratálja és élénkíti a bőrt. Kiváló mélytisztító hatással rendelkezik, szinte kiszívja a szennyeződéseket a pórusok mélyéről. Egyúttal fertőtlenít is, leszárítja a mitesszereket és pattanásokat.

 

Az indiai citromfű illóolaj gyulladásgátló, vírus-, baktérium-, és gombaölő, bőrön pórusösszehúzó hatású, dezodoráló. Antiszeptikus hatása miatt különböző bőrfertőzések esetén alkalmazható, a pattanásos, gyulladt bőr ápolására is megfelelő.


Összetevők:

-hévizi-iszap
-indiai citromfű illóolaj
-elszappanosított oliva olaj
-kókusz olaj
-ricinus olaj
-sheavaj

Hasonló termékek