Bambuszrost liszt 200g
Bambuszrost liszt 200g
479 Ft

Bambuszrost liszt 200g

A bambuszrost liszt egy rendkívül magas rosttartalommal rendelkező, liszt finomságú termék, ami számos diéta esetén segítségünkre lehet a konyhában. Felhasználhatjuk rostbevitelünk javítása céljából, de gluténmentes, paleo tészták és sütemények állagát is nagyban javítja, kenyerek esetén segít kialakítani a kívül ropogós belül foszlós textúrát.
479 Ft
A vásárlás után járó pontok: 10 Ft
Részletek

A bambusz növény számos hasznos tulajdonságáról híres, rendkívül gyorsan növő, széleskörűen felhasználható. Díszítő értékén túl hasznos építőanyag, környezetbarát eszközök alapanyaga, ráadásul igen hasznos élelmi forrás is. Szárának feldolgozásával nyerik a bambuszrost lisztet is, ami szinte teljes mértékig hasznos rostokból állnak. Szénhidrát- és zsírtartalma elenyésző, így mind diétázók, mind cukorbetegek étrendjébe könnyedén beilleszthető. Emellett a paleolit diétában is népszerű alapanyag. Természetes módon teljesen gluténmentes alapanyag, így gluténérzékenyek számára is kitűnő alternatíva. 



Bambuszrost liszt felhasználási javaslat



A bambuszrost liszt tökéletes hozzávaló sütemények, kenyerek és pékáruk tésztájának állományjavítására. A paleo és gluténmentes lisztek jellegzetesen szemcsés, morzsálódó állagot adnak önmagukban, így bambuszrost liszt hozzáadásával segíthetünk ezen a problémán, hatására a kéreg ropogós, a tészta belseje pedig kellemes puha és foszlós lehet.



Nettó tömeg: 200 g
Összetevők: 100 % bambuszrost liszt
Származási hely: EU

Felhívjuk figyelmedet, hogy a termék alapanyaga alapvetően gluténmentes, azonban a csomagolás, nem 100%-ban gluténmentes üzemben történik, ezért előfordulhat glutén szennyezettség.

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia: 752 kJ / 188 kcal
Zsír: 0,3 g
- amelyből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: <0,1 g
- amelyből cukor: <0,1 g
Fehérje: 0,2 g
Rost: 99 g
-Só: <0,01g

A tápérték adatok tájékoztató jellegűek! A csomagoláson feltüntetett aktuális tápértékek eltérhetnek az itt megadottaktól. Kérjük az aktuális tápértékekről érdeklődjenek Kollégáinknál!
Hasonló termékek