Balance Food Eltennijó - Paleo befőző keverék 120g
Balance Food Eltennijó - Paleo befőző keverék 120g
649 Ft 
499 Ft
23

Balance Food Eltennijó - Paleo befőző keverék 120g

A Balance Food Eltennijó befőzőkeverékkel a lekvárod hozzáadott cukor nélkül, és egyéb tartósítószer nélkül zárja üvegbe a nyár ízeit. Összetételét úgy alkottuk meg, hogy a lekvár kellemesen kenhető állagú, és a reggeli pirítós, sütemények tökéletes kísérője lesz. Végre büntetlenül élvezheted a friss gyümölcsökből készült lekvár zamatos ízét.

649 Ft 
499 Ft
Kezdete: 2024.03.12   Vége: 2024.04.30
Kedvezmény 23
Megtakarítás 150 Ft
A vásárlás után járó pontok: 10 Ft
Részletek

 



A Balance Food Eltennijó - Paleo befőzőkeverék természetes összetevőivel járul hozzá a könnyű és egészségesebb lekvárfőzéshez. A pektin egy növényi rost, ami főként az alma- és citrusfélékben, valamint bogyós gyümölcsökben található meg. Rendkívüli sűrítőhatása révén a lekvárkészítés idejét nagyban lecsökkenti, ezzel járul hozzá a gyümölcsökben lévő vitaminok, és egyéb értékes tápanyagok megőrzéséhez, amik az órákig tartó főzés hatására elbomlanának. A xilit és a sztevia  rendkívül alacsony kalóriaértékkel rendelkező természetes édesítőszerek, amiknek köszönhetően cukorbetegek, diétázok és az egészséges táplálkozásra ügyelők is bátran élvezhetik az elkészült lekvárok tökéletes ízét. A citromsav elősegíti a pektin munkáját kevésbé savas gyümölcsök esetén is, valamint segít megőrizni a gyümölcsök természetes, élénk színét a befőzés során is. 



Balance Food Eltennijó - Paleo befőzőkeverék használati javaslat:



A Balance Food Eltennijó paleo keverékkel gyorsan és egyszerűen készíthettek igazi zamatos, tökéletes állagú lekvárokat cukor és hosszú órákig tartó főzés nélkül. A keverék 1 kg gyümölcshöz elegendő. A feltüntetett eperlekvárhoz hasonló módon bármilyen gyümölcshöz felhasználhatjátok lekvár készítéshez.



Eltennijó Eperlekvár:



Hozzávalók




  • 1 kg befőznivaló eper

  • 1 zacskó Balance Food Eltennijó (paleo befőzőkeverék)



Az epret mossuk meg, szárát szedjük le és hagyjuk lecsöpögni. Vágjuk kisebb darabokra, majd egy lábasban keverjük össze a paleo befőzőkeverékkel. Közepes lángon kezdjük el főzni, habját időközönként szedjük le. Egy botturmix segítségével pürésítsük, vagy hagyjuk benne nagyobb darabokat ízlés szerint. Mikor besűrűsödött zárjuk el a lángot alatta. Még forrón szedjük alaposan kifertőtlenített üvegekbe és hagyományos módon száraz dunsztban hagyjuk kihűlni.





Netto tömeg: 120 g

Összetevők: : Édesítőszerek (xilit, stevia) Zselésítőanyag (pektin), Savanyúságot szabályozó anyag (citromsav)
Származási hely: EU

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia: 991 kJ / 238 kcal
Zsír: 0 g
- amelyből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: 93,2 g
- amelyből cukor: 2,6 g
Fehérje: 0 g
Rost: 3,8 g
Só: 0 g
A tápérték adatok tájékoztató jellegűek! A csomagoláson feltüntetett aktuális tápértékek eltérhetnek az itt megadottaktól. Kérjük az aktuális tápértékekről érdeklődjenek Kollégáinknál!
Hasonló termékek