Reform Piskótaliszt 500 g (gluténmentes lisztkeverék)
Reform Piskótaliszt 500 g (gluténmentes lisztkeverék)
799 Ft

Reform Piskótaliszt 500 g (gluténmentes lisztkeverék)

A Balance Food saját fejlesztésű gluténmentes lisztkeverék család tagja a Balance Food Reform Piskótaliszt. Használatával gyorsan és könnyedén készíthet otthon garantáltan gluténmentes, reform piskótát és piskóta alapú desszerteket. 
799 Ft
A vásárlás után járó pontok: 16 Ft
Részletek

Leírás



Gluténmentes diéta esetén sokan szembesülnek azzal, hogy igazi kihívássá válik a hagyományos kenyerek, pékáruk, sütemények és egyéb ételek elkészítése gluténmentes verzióban. A búzaliszt elhagyásával sokszor a legegyszerűbb étel elkészítése is kudarcba fullad, hiszen a gluténmentes lisztek és alapanygok viselkedése nagyban eltér a búzaliszttől. A különböző gluténmentes alapanyagok megfelelő arányú kombinálásával szerencsére kiváló ízű és állagú végeredményt kaphatunk, azonban ezen receptúrák kialakítása hosszadalmas és sokszor sikertelen folyamat. A Balance Food Reform gluténmentes lisztkeverék termékcsalád megalkotásával szerettünk volna segíteni a kezdő és haladó gluténérzékenyeknek és reform módon élőknek, hogy termékeink használatával garantált legyen a konyhai siker!



Próbálja ki Ön is Reform Piskótaliszt keverékünket gluténmentes piskóták és piskóta alapú sütemények készítéséhez!



Balance Food Reform Piskótaliszt (gluténmentes lisztkeverék) felhasználási javaslat




    • 250 g Balance Food Reform Piskótaliszt

 

    • 45 ml friss citromlé

 

    • 245 ml langyos víz

 

 

    • 4 db tojás

 




Kókuszolajjal bekenjük a tepsit, vagy tortaformát, a sütőt pedig előmelegítjük 180 °C-ra. A citromlevet és a vizet összeöntjük, az édesítőszer felével csomómentesre keverjük. A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját kikeverjük az édesítőszer másik felével, a fehérjét pedig kemény habbá verjük. A lisztkeveréket összekeverjük a folyékony összetevőkkel, a kókuszolajjal, illetve a cukros tojássárgájával, majd óvatosan hozzáadjuk a kemény habbá vert fehérjét is. Gyors mozdulatokkal krémesre keverjük, majd a formába öntjük. 20-30 percig sütjük alsó-felső sütéssel.



Önmagában is fogyasztható, de bármilyen piskótás süteményhez kiváló alap.




 


Nettó tömeg: 500 g

Összetevők: hajdinaliszt, kölesliszt, tápióka keményítő, útifűmaghéjliszt, citromsav, szódabikarbóna, só

Származási hely: EU

Tárolás száraz, hűvös helyen

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy a termék alapanyaga alapvetően gluténmentes, azonban a csomagolás, nem 100%-ban gluténmentes üzemben történik, ezért előfordulhat glutén szennyezettség.


Átlagos tápérték 100 g termékben:

- Energia: 1450,7 kJ / 346,49 kcal
- Zsír: 2,75 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,6 g
- Szénhidrát: 68,7 g
- amelyből cukor: 0,94 g
- Fehérje: 8,5 g
- Rost: 11,54 g
- Só: 0,015 g

A tápérték adatok tájékoztató jellegűek! A csomagoláson feltüntetett aktuális tápértékek eltérhetnek az itt megadottaktól. Kérjük az aktuális tápértékekről érdeklődjenek Kollégáinknál!

Hasonló termékek