Lenmagpehely 250 g
Lenmagpehely 250 g
299 Ft

Lenmagpehely 250 g

A lenmagpehely rostban, olajokban és egyéb értékes tápanyagokban gazdag táplálék. Vegánok és tojásra érzékenyek számára a lenmagpehely kitűnő helyettesítője a tojásnak különböző tészták készítése esetén.

299 Ft
A vásárlás után járó pontok: 6 Ft
Részletek

Leírás



A lenmagpehely a lenmag lapításával és enyhe őrlésével előállított termék, amely az egyik leghatásosabb módon tárja fel a lenmagban található értékes tápanyagokat. Így a lenmagpehely révén szervezetünk hasznos rostokhoz, fehérjékhez, esszenciális zsírsavakhoz és ásványi anyagokhoz juthat. Az esszenciális zsírsavak olyan, a szervezetünk számára nélkülözhetetlen anyagok, amelynek előállítására azonban nem képes, így ezek pótlását a bevitt táplálékunkkal fedezhetjük.



 Lenmagpehely felhasználási javaslat



A lenmagpehely fogyasztható müzlibe, reggeli kásába, turmixba keverve. Tehetjük sütemények és kenyerek, pékáruk tésztájába, de fasírtoka, töltelékekbe keverve is remekül helyt áll, sőt akár panírozhatunk is vele. A lenmagpehely a vegán és tojásmentes konyha számára remek tojás helyettesítő alternatíva. Különböző, tojással készülő tészták (linzer, kalács, muffin stb.) esetében remekül kiváltja a tojást. Ehhez 1 evőkanál lenmagpelyhet keverjünk össze 3 evőkanál vízzel és hagyjuk pár percet állni, míg enyhén „kocsonyás” állagot nem vesz fel a keverék. Ezt a keveréket adjuk a készülő tésztához.




Nettó tömeg: 250 g

Összetevők: lenmagpehely

Származási hely: EU

100 g termékben a tápérték


Energia 563 kcal
2365 kj
Zsír 42
amelyből telített zsírsavak 3.7
Szénhidrát 27.9

amelyből cukrok 1.5

Fehérje 18.3
Só 0.1




A tápérték adatok tájékoztató jellegűek! A csomagoláson feltüntetett aktuális tápértékek eltérhetnek az itt megadottaktól. Kérjük az aktuális tápértékekről érdeklődjenek Ügyfélszolgálatunkon!

Hasonló termékek