Árpafű por 150g
Árpafű por 150g
1 399 Ft

Árpafű por 150g

Az árpafű a szervezet számára szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat, antioxidánsokat és más létfontosságú anyagok jelentős részét nagy mennyiségben tartalmazza, ezért elősegíti szervezetünk normál működését.
Az árpafű az árpa magjának friss hajtása. A fiatal kis hajtások rendkívül gazdagok tápanyagokban, ráadásul az emberi szervezet számára is könnyen hasznosítható formában tartalmazzák azokat. Az árpafű termesztése ősidőkre vezethető vissza, használták fertőtlenítő hatása miatt, méregtelenítésre és vérfrissítésre.
Jelentős mértékben tartalmaz vitaminokat, antioxidánsokat és nyomelemeket, így segítségünkre lehet immunrendszerünk erősítésében, testünk méregtelenítésében, melyekkel szervezetünk ellenállóbb lehet korunk civilizációs betegségeivel szemben.

Árpafű por felhasználása:
Az árpafűből készült port feloldhatjuk vízben (1 kiskanálpor kb.2dl vízben), de adhatjuk turmixokhoz, shakekhez, smootiekhoz, kásákhoz, de fogyaszthatjuk müzlihez, joghurthoz keverve is.
1 399 Ft
A vásárlás után járó pontok: 28 Ft
Részletek
Nettó tömeg: 150 g
Összetevők: 100 % árpafű
Származási hely: Kína
Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia: 1048 kJ / 251 kcal
Zsír: 0,4 g
amelyből telített zsírsavak: 0,1 g
Szénhidrát: 22,3 g
amelyből cukor: 8,1 g
Fehérje: 8,8 g
Rost: 61,5 g
Só: 0,1g

Száraz, hűvös helyen, fénytől védve tárolandó.
A tápérték adatok tájékoztató jellegűek! A csomagoláson feltüntetett aktuális tápértékek eltérhetnek az itt megadottaktól. Kérjük, az aktuális tápértékekről érdeklődjenek Ügyfélszolgálatunkon!

Hasonló termékek