Zabkorpa 500 g
Zabkorpa 500 g
459 Ft

Zabkorpa 500 g

A zabkorpa magas rosttartalmának köszönhetően hozzájárul a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz. Változatosan felhasználható, így a zabkorpa tökéletes megoldás, ha egy kis plus rostot szeretnénk csempészni ételünkbe.

459 Ft
A vásárlás után járó pontok: 9 Ft
Részletek

Leírás



A zabkorpa a zab feldolgozásakor eltávolításra kerülő korpa rész, ami számtalan hasznos anyagot tartalmaz. Élelmi rostok, ásványi anyagok és vitaminok is jelentős mennyiségben megtalálhatóak a zabkorpában, ezzel is hozzájárulva az egészséges táplálkozáshoz. Az élelmi rostok emellett gyorsan teltségérzetet adnak, ami könnyíti a diétázók táplálkozását is. A rostok jótékony hatással vannak a bélrendszerre, hiszen remek salaktalanító.



Zabkorpa felhasználási javaslat



A zabkorpát keverhetjük müzlibe, házi granolába, készíthetünk belőle kását. Dúsíthatunk vele muffinokat, kekszet, péksütemények tésztáját, kenyereket. Keverhetjük töltelékekbe, fasírtokba, de akár panírozhatunk is vele.




Nettó tömeg: 500 g

Összetevők: zabkorpa

Származási hely: EU


Átlagos tápérték 100 g termékben:

- Energia: 1515 kJ / 362 kcal
- Zsír: 7,1 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,2 g
- Szénhidrát: 45,3 g
- amelyből cukor: 0,9 g
- Fehérje: 17,5 g
- Rost: 23,1 g
- Só: 0,1g

A tápérték adatok tájékoztató jellegűek! A csomagoláson feltüntetett aktuális tápértékek eltérhetnek az itt megadottaktól. Kérjük az aktuális tápértékekről érdeklődjenek Ügyfélszolgálatunkon!

Hasonló termékek