Máriatövismag olaj 250 ml
Máriatövismag olaj 250 ml
1 749 Ft

Máriatövismag olaj 250 ml

Prémium minőségű, hazai alapanyagból hideg préseléssel előállított máriatövismagolaj, 100%-ban máriatövismag felhasználásával készítve.

1 749 Ft
A vásárlás után járó pontok: 35 Ft
Részletek

Leírás



A bogáncsfajták közé tartozó, jellegzetes küllemű tövises, lila virágú máriatövis gyógyhatásában már az ókori görögök és rómaiak is hittek és alkalmazták gyógyításra. A modern kori orvostudomány is számos kutatást végez jelenleg is, hogy teljes körűen feltérképezzék a máriatövismag növényben rejlő értékeket. A kutatások főként a máriatövis fekete magjának májvédő és méregtelenítő hatásának szerepére fókuszálnak. A máriatövisben található szilimarin hatóanyagban rejlik a növény jótékony hatása, ami egy antioxidáns hatású, zsíroldékony vegyület, tehát csak zsíros közegben képes hasznosulni. A máriatövis fekete magjaiból nyert máriatövismagolaj tehát kiváló forrása a szilimarinnak.



A Balance Food Máriatövismagolaj prémium minősége a gondosan válogatott szemekben, valamint a kíméletes hideg sajtolásban rejlik, mely segíti a magokban rejlő jótékony anyagok megőrzését.



Máriatövismag olaj felhasználási javaslat



A máriatövismagolaj fogyasztását hidegen, salátaolajként valamint önmagában javasoljuk. Kiválóan illik friss saláták, levesek, párolt zöldségek, vagy akár pirítós mellé.




Nettó térfogat: 250 ml

Összetevők: hidegen sajtolt máriatövismagolaj

Származási hely: Magyarország


Átlagos tápérték 100 ml termékben:

- Energia: 3700 kJ / 900 kcal
- Zsír: 100 g
- amelyből telített zsírsavak: 91 g
- Szénhidrát: 0 g
- amelyből cukor: 0 g
- Fehérje: 0 g
- Rost: 0 g
- Só: 0 g

Tárolás száraz, hűvös helyen!
Hasonló termékek