Fermentált rizskorpa, 250g

A fermentált rizskorpa az étkezési hulladék újrahasznosításának egyik formája, melynek során a rizshéjat fermentálják és szárítják. Gazdag prebiotikus rostokban és antioxidánsokban, valamint természetes forrása a B-vitaminoknak és a fehérjének. Kiváló ízű és ropogós textúrájú, így ideális snackként vagy saláták, levesek díszítő elemeként is felhasználható. A fermentált rizskorpa gluténmentes, vegán és egészséges alternatívája lehet a hagyományos ropogtatnivalóknak.
699 Ft
A vásárlás után járó pontok: 14 Ft
Részletek
Nettó súly: 250 g
Tápanyagtartalom 100 g termékben:
Energia: 1535 kJ/376 kcal
Zsír: 16,3 g
Ebből telített zsírsav: 4,2 g
Szénhidrát: 22,9 g
Ebből cukrok: 6,2 g
Rost: 37 g
Fehérje: 13,3 g
Só: 0,01 g
A tápérték adatok tájékoztató jellegűek! A csomagoláson feltüntetett aktuális tápértékek eltérhetnek az itt megadottaktól. Kérjük, az aktuális tápértékekről érdeklődjenek Ügyfélszolgálatunkon!
Hasonló termékek