Kara Kókuszkrém UHT 200ml
Kara Kókuszkrém UHT 200ml
379 Ft

Kara Kókuszkrém UHT 200ml

A Kara Kókuszkrém 99,9%-ban színtiszta kókuszból készült!  Laktózmentes, gluténmentes, szójamentes, nem tartalmaz hozzáadott cukrot, aromákat, tartósítószert és színezéket, vegán és paleo életmód esetén is fogyasztható. Kellemes ízének és selymesen krémes állagának köszönhetően számos étel tökéletes kiegészítője. Könnyedén habot készíthetünk belőle, hígítva pedig kókusztejként is fogyaszthatjuk!

379 Ft
A vásárlás után járó pontok: 8 Ft
Részletek

Leírás



A Kara kókusztermékek kiváló minősége a frisseségben, és a magas szintű gyártási technológiában rejlik. A fenntartható forrásból származó, GMO mentes kókuszdiókat a leszedéstől számított párórá belül feldolgozzák, majd UHT technológiával tartósítják. A Kara feldolgozó üzeme több, nemzetközi akkreditációnak is megfelel (FSSC 22000 - Food Safty System Certificatin, Halal, Koser, SA - Social Accountability 8000), így biztosítva a minőséget és az etikus körülményeket üzemükben.



Kara UHT kókusztejszín 99,9%-ban tartalmaz kókuszkrémet. Glutén-, laktóz- és szójamentes, továbbá nem tartalmaz hozzáadott cukrot és adalékanyagokat. Zsírosabb, mint az átlag kókuszkrém, így számos előnnyel bír azokhoz képest, például karakteresebb íz élményt nyújt, könnyebben habosítható és több kókusztej készíthető belőle.




    • Laktózmentes & Gluténmentes & Koleszterinmentes

 

    • Transzzsírmentes

 

    • Nem tartalmaz hozzáadott cukrot

 

    • Tartósítószer, aroma és színezék mentes

 

    • Vegán Termék




Kókuszkrém felhasználási javaslat:



Kókuszkrémmel teljes mértékben kiváltható a tejszín használata, így 100%-ban növényi módon tehetün még krémesebbé főzelékeket, krémleveseket, mártásokat, ragukat, turmixokat és shakeket. Kókuszkrémből tökéletes hab verhető, így bátran használjuk desszertekhez (sütemények, pohárkrémek stb), de forró kakaók és kávék elmaradhatatlan kiegészítője is! Vízzel hígítva kókusztejet készíthetünk belőle.






Nettó térfogat: 200 ml

Összetevők: 99,9 % természetes kókusz krém, stabilizátorok (xantán gumi E415, guargumi E412, karragén E407)
Származási hely: Indonézia
Tárolás: Száraz, hűvös helyen! Felbontás után hűtve tárolandó és 3 napon belül elfogyasztandó!
Fogyasztás előtt felrázandó!
Minőségét megőrzi a dobozon jelzett időpontig.


Átlagos tápérték 100 ml termékben:

Energia: 1033 kJ / 247 kcal
Zsír: 25,6 g
- amelyből telített zsírsavak: 22,9 g
Szénhidrát: 1,7 g
- amelyből cukor: 1,7 g
Fehérje: 2,3 g
Só: 31,8 mg


Tápérték adatok tájékoztató jellegűek! A csomagoláson feltüntetett aktuális tápértékek eltérhetnek az itt megadottaktól. Kérjük az aktuális tápértékekről érdeklődjenek Kollégáinknál!

Hasonló termékek