Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Balance Food Blog

2019. 03. 15. 14:38:20
Amerikai palacsinta - mindenmentes verzióban

 

A hétvégékben az egyik legjobb dolog, amikor együtt tud reggelizni a család, nyugodtan, kényelmesen, senki nem rohan sehova. Ezt, a már önmagában és idilli képet még tovább fokozhatjuk, ha olyan étel kerül az asztalra, ami egészséges, és kompromisszum nélkül fogyaszthatja mindenki. Ilyen receptet hoztunk most, hiszen ez az amerikai palacsinta gluténmentes liszttel, tej- és tojás nélkül, kristálycukor helyett természetes cukorpótlóval készült. Ráadásul ezek a tökéletes, mindenmentes amerikai palacsinták puhák, pufik és légiesek, pont mint hagyományos társaik. Emellett mindenki az ízlésének megfelelően variálhatja tovább. 

2019. 03. 06. 15:25:00
Mindenmentes muffin

 

Néha – néha mindenki megkíván egy kis édeset, sőt legtöbbünknél nem is olyan ritka pillanat ez. Azonban számos ételintolerancia illetve életmódbeli döntés okán a hagyományos sütemények gyorsan kiesnek a jelöltek közül, hiszen fő alapanyagaik általában a fehér búzaliszt, cukor, vaj, tojás és a tej. Egy-egy összetevőt még könnyen pótolhatunk alternatív, reform alapanyaggal, na de mindegyiket? Ez aztán az igazi sütikihívás! Mi most hoztunk nektek két mindenmentes muffin receptet is, ami bizonyítja, hogy nem lehetetlen finom minden mentes sütit készíteni.

2019. 02. 27. 16:13:00
Gluténmentes ricotta fánk

 

A naptár és az időjárás szerint is nyakunkon a tavasz. Hivatalosan is búcsút vehetünk tehát a téli fánkszezontól, amihez tökéletes választás ez a könnyed, gyorsan elkészíthető gluténmentes ricotta fánk. Egy erdei gyümölcsös alma szószt is készítettünk hozzá, próbáljátok ki!