QNT Delicious Protein Shake 330ml fehérjeital - Strawberry

QNT Delicious Protein Shake 330ml fehérjeital - Strawberry
QNT Delicious Protein Shake 330ml fehérjeital - Strawberry
QNT Delicious Protein Shake 330ml fehérjeital - Strawberry

A QNT Delicious Whey Shake egy előre elkészített 330ml-es fehérjeturmix, amely 30 gramm kiváló minőségű tejsavó fehérje koncentrátumot tartalmaz cukor- és aszpartam mentes formában!

814 Ft
A vásárlás után járó pontok: 16 Ft
Részletek

QNT Delicious Protein Shake 330 ml fehérje ital

Strawberry


Kész fehérjeturmix, ami mindig kéznél van!

QNT Delicious Protein Shake 330 ml fehérje italA QNT Delicious Protein Shake egy előre elkészített 330ml-es fehérjeturmix, amely 30 gramm kiváló minőségű  tejfehérje és tejsavófehérje koncentrátumot tartalmaz cukor- és aszpartam mentes formában!

Fehérje minden embernek kell, de a sportolók esetében különösen fontos! Nem csupán a mennyiség és a minőség, de az időzítés is, hogy a fejleszteni kívánt izomzatot sose hagyjuk éhezni! A testépítőként – még kezdőként is - szükséges napi hatszori étkezést normál életvitel mellett általában ugyan nem lehetetlen megoldani, de mennyivel egyszerűbb előkapni egy ízletes italt, amit elkortyolva ténylegesen értékes, könnyen emészthető fehérjéhez juttatjuk az izmainkat!

A QNT Delicious Protein Shake kész fehérjeital tökéletes megoldás!    • Minden egyes adagjában 30 gramm fehérje van, ami egy rendes adag turmixnak felel meg!

    • A fehérje tartalma magas biológiai értékű tejsavó fehérje koncentrátum, amely az egyik legmagasabb arányban hasznosuló fehérjeforrás!

    • Étkezések közt, vagy akár edzés előtt is fogyasztható, mert nem terheli meg az emésztőrendszert annyira, mint egy szilárd étkezés!

    • Cukormentes, ezért a diétás időszakba is beilleszthető!

    • Aszpartam-mentes!Gondoljuk csak el, hogy mekkora előnyt adunk így az izmainknak, hogy egy bármikor kéznél lévő, ízletes forrásból megadjuk nekik a fejlődéshez nélkülözhetetlen fehérjét – méghozzá kiváló minőségben! Mindemellett hatalmas előnye, hogy a fehérje tartalma garantált mennyiségű és teljesen higiénikus formában áll rendelkezésre szinte bármikor!

A legfontosabb edzés után fogyasztani, de napközben étkezések között – a helyesen beállított étrend kiegészítésére – is nagyszerű választás a QNT Delicious Whey Shake!


Kiszerelés: 
12 X 330 ml


Javasolt használat: 
Bármikor a nap folyamán, lehetőleg étkezések között.


Összetevők: Tejsavópermeátum, víz, fehérje 10% (tejfehérje-koncentrátum és tejsavófehérje-koncentrátum), sűrítőanyag: E460, E466 és E407, aroma, stabilizátor: E452, édesítőszerek: E952, E950 és E954, színezékek: E120 és E160a.


Tápérték
100ml 330ml
Energia érték 220 kJ /
52 kcal
733 kJ /
173 kcal
Zsír 0,2 g 0,6 g
  ebből telített zsírsavak 0,13 g 0,43 g
Szénhidrát 3,6 g 11,9 g
  ebből cukrok ** 3,6 g 11,9 g
Fehérje 9,0 g 2,7 g
0,05 g 0,16 g
* Referencia bevitelHasonló termékek