Pasta di Canossa durum Ditalini, 500g
Pasta di Canossa durum Ditalini, 500g
1 299 Ft

Pasta di Canossa durum Ditalini, 500g

Pasta di Canossa durum Ditalini

Növényi alapú
Kizárólag olasz durumlisztből készült
GMO mentes

A Ditalini di Canossa a ferrarai vidéken termesztett, így 100%-ban olasz durumbúzából készült búzadara feldolgozásából származik. A hatékony rövid ellátási láncot garantáló üzemben végzett gyártás ellenőrzött környezetben történik, és az ezt követő szárítás nagyon hosszú időn keresztül történik, rövid tészták esetén akár 14 óráig is, hogy a tészta megőrizze remek ízét, tulajdonságait.

A Pasta di Canossa tésztáit előállító munkatársak gondosan nyomon követik tésztáik teljes ciklusát a Cycle_Life segítségével: valójában a teljes gyártási folyamatot gondos ellenőrzésnek vetik alá, így minden fázis dátummal rendelkezik. A durumbúzák teljes életciklusát követik attól kezdve, hogy az csak egy mag, majd napról napra, évszakról évszakra gondoskodnak a növekedéséről egészen a tészták elkészítéséig.Tésztáik előállításának minden szakaszában alapos minőségellenőrzést végeznek annak érdekében, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy eleget tettek-e a maguk által támasztott magas követelményeknek: a hőmérséklet és nyomás ellenőrzésétől a feldolgozás minden szakaszában a tészta szárítás közbeni és utáni vizsgálatáig, égetési próbák minden általuk gyártott tételhez. Mert csak akkor születik meg a Pasta di Canossa, ha átmegy minden ellenőrzésen.


1 299 Ft
A vásárlás után járó pontok: 26 Ft
Részletek
Összetevők: durumbúza búzadara, víz. tartalmazhat szóját, tojást.

Nettó súly: 500g

Átlagos tápérték 100g termékben:

Energiatartalom: 1470kJ/347Kcal
Zsír: 1,1g
amelyből telített zsírsavak: 0,2g
Szénhidrát: 67,0,g
amelyből cukor: 3,2g
Rost: 4,2g
Fehérje: 15,0g
Só: 0,004g
A tápérték adatok tájékoztató jellegűek! A csomagoláson feltüntetett aktuális tápértékek eltérhetnek az itt megadottaktól. Kérjük, az aktuális tápértékekről érdeklődjenek Ügyfélszolgálatunkon!
Hasonló termékek