Interhealth LipoQsol, Q10 koenzim tartalmú étrendkiegészítő, 30ml
Interhealth LipoQsol, Q10 koenzim tartalmú étrendkiegészítő, 30ml
13 489 Ft

Interhealth LipoQsol, Q10 koenzim tartalmú étrendkiegészítő, 30ml

Mi a koenzimQ10? Miért van szükségünk koenzimQ10 pótlásra?
A koenzim Q10 egy minden élő sejtben jelen levő természetes, vitaminszerű anyag. A sejtek energetikai központjában, a mitokondriumban, az energia képződéséhez és tárolásához elengedhetetlenül szükséges a jelenléte. Hiányában nem képződik ATP (adenozin trifoszfát) minek eredményeképpen az élő sejtek, majd szövetek és végül szervek-szervrendszerek nem tudnak energiát termelni és hasznosítani. Ez ahhoz vezet, hogy a sejtek egyre kevésbé képesek élettani feladataikat ellátni. Ez végül a szervezet energiaháztartásának felborulásához vezet.
1. Milyen egészségkárosodást okozhat a koenzimQ10 hiánya?
A koenzim Q10 nem egy specifikus szervhez vagy életműködéshez köthető. Mivel minden életfolyamat energiát használ fel, azért minden sejtben jelen van. Legnagyobb koncentrációban a nagy energiaigényű szövetek sejtjeiben található meg: szívben, agyban, májban, vesékben. Hiánya legelőször a nagy energiaigényű szervek működéseinek zavarához vezet. Tudományos vizsgálatok eddig határozott összefüggést találtak a szív-érrendszeri betegségek, degeneratív idegrendszeri betegségek, időskori elbutulás, egyes rosszindulatú daganatos megbetegedések és immunhiányos állapotok meg a koenzimQ10 hiánya között.
Az egészséges szervezetben a Q10 koenzim mennyisége vérben 2,5-3,5 g/ ml.
2. Hogyan pótolható a koenzimQ10?
A koenzim Q10-et minden élő szervezet előállítja. A kor előrehaladtával azonban ez a képessége egyre csökken. Vizsgálatok úgy találták, hogy az emberi szervezetben már 25 éves kor után csökkenni kezd a mennyisége. Mivel minden sejtben –növényiben és állatiban is – jelen van, táplálékainknak is része. Csakhogy zsíroldékony óriásmolekula lévén a felszívódás, emésztés és májanyagcsere miatt jelentős része kárba vész, még véráramba jutása előtt. A TERMÉSZETES Q10-NEK ALIG 10 %-A KÉPES HASZNOSULNI. TÖBBFÉLE ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ IS TARTALMAZ Q10 KOENZIMET, AZONBAN A ZSÍROLDÉKONY KÉSZÍTMÉNYEK
HASZNOSULÁSA HASONLÓAN ALACSONY!
3. Mi a LipoQsolTM előnye más hasonló készítményekkel szemben?
A LipoQsolTM egy természetes növényi anyagból kivont vízoldékony formája a koenzim Q10-nek. Vízoldékonysága miatt gyakorlatilag 100 %-ban felszívódik a nyelv alatti nyálkahártyáról is. Egyéb hasonló készítményekhez viszonyítva háromszoros mértékben képes hasznosulni. Minden vízoldékony koenzimQ10 molekula liposzómába van „csomagolova”, mi által felszívódása után tökéletesen tapadnak a sejthártyához és tartalmukat a sejt belsejébe és a mitokondriumba juttatják. Ezáltal lényegesen kevesebb mennyiséggel érhető el a kívánt élettani hatás. 6 CSEPP A LIPOQSOLTM 15 MG VÍZOLDÉKONY KOENZIM Q10-ET TARTALMAZ, AMI 50 MG HAGYOMÁNYOS ZSÍROLDÉKONY FORMÁVAL AZONOS HATÁSÚ.
A LipoQsolTM étrend-kiegészítő készítmény. OÉTI Eng. Sz.: 8110/2010
4. Kinek ajánlott a LipoQsolTM szedése?
A kor előrehaladtával egészségmegőrzés, megelőzés céljára javasoljuk. Krónikus betegeknek, energiahiányos állapotban a klinikai kezelés kiegészítéseként, annak támogatására ajánlott. Az ajánlott napi dózis függ a kortól és az egészségi állapottól, az alábbi táblázat útmutatásai szerint. Kezdeti időszakban nagyobb dózissal (lökésterápia) fel szükséges tölteni a szervezet raktárait, majd csökkentett dózissal fenntartjuk az egészséges szintet.
Nettó űrtartalom: 30ml
A LipoQsolTM alkalmazási módja és adagolása.
13 489 Ft
A vásárlás után járó pontok: 270 Ft
Részletek

Cél

Kor/Állapot

Lökés (1-4 hónap)

Fenntartás (5hó-)

Megelőzésre

20 éves kortól

30 éves kortól

40 éves kortól

50 éves kortól

60 év felett 

1x6 csepp

2x6 csepp

3x6csepp

2x12 csepp

3x12 csepp

 

 

2x6 csepp

3x6 csepp

3x6 csepp

Kiegészítő kezelésre

Szív-érrendszer, fogínybetegség, atherosclerosis

 

Idegrendszeri betegségek (Parkinson, Alzheimer, Huntigton-kór), stb

 

Súlyos rosszindulatú és immunhiányos betegségek

2 x 6-12 csepp

 

 

 

3 x 18 csepp

 

 

 

 

3 x 12 csepp

3 X 24 csepp

2 x 3-6 csepp

 

 

 

3 x 12 csepp

 

 

 

 

2 x 12 csepp

2 X 24 csepp

Maximális adag

Áttétes daganat, súlyos krónikus, degeneratív állapot

3 x 48 csepp

3 X 24 csepp

 

-A maximálisan javasolt adag egészségügyi kockázat nélkül túlléphető. Azonban ilyen nagy dózisok alkalmazásához kérje ki szakember tanácsát.

A LipoQsolTM –et a flakon cseppentőjével közvetlenül a nyelv alá cseppenteni, majd 30 – 60 másodpercig megtartani. Legalább egy órával étkezés előtt!

Saját flakonban sötét helyen tárolandó, 15 – 30 Co közötti hőmérsékleten.

Gyermekek elől elzárva tartandó.

A tápérték adatok tájékoztató jellegűek! A csomagoláson feltüntetett aktuális tápértékek eltérhetnek az itt megadottaktól. Kérjük, az aktuális tápértékekről érdeklődjenek Ügyfélszolgálatunkon!

Hasonló termékek