16

Fide extra save szülés utáni egészségügyi betét 20 db

Fide extra save szülés utáni egészségügyi betét 20 db
1 022 Ft 
859 Ft
Kezdete: 2024.04.22   A készlet erejéig!
Kedvezmény 16
Megtakarítás 163 Ft
A vásárlás után járó pontok: 17 Ft
Részletek
Szülés utáni napokban, valamint műtéti beavatkozás után maximális biztonságot nyújt. Extra hosszúságú , nagy nedvszívó képességű, pamutszerű (non woven) fedőréteggel. Nagy légáteresztő képességű, ragasztószalag nélkül.

A Carin egészségügyi betétek alkotóelemei és bőrrel érintkező felületei teljes mértékben klór és színezékmentesek, amely kiemelt védelmet nyújt az allergiás reakciók ellen (Antiallergic). A betét bőrrel érintkező felülete egy extra puha pamutréteg, amely a hatékony, gyors és nagy kapacitású nedvesség elvezetés eredményeként száraz és kiemelten kényelmes érzést biztosít. A minőségi és természetes pamut felület csökkenti a bőrirritáció kialakulását a rendszeres, napi használata során.

A Carin betétek belsejében elhelyezkedő, kiváló nedvszívó képességű rostszálak egyenletesen és gyorsan vezetik el a nedvességet a betét belsejébe, ahol egy speciális magas hatékonyságú nedvesség megkötő réteg – szuperabszorbens – található. Ez biztosítja a nedvesség gyors felvételét, elvezetését és maximális megtartását a használat során.

A Carin Normal termék nem tartalmaz semmilyen mesterséges illatanyag adalékot, ezért használata során megelőzhetők és elkerülhetők az allergiás bőrreakciók.

A Carin termékek főbb jellemzői:

kitűnő és gyors nedvszívó és hatékony nedvesség megtartó,
prémium szárazságot biztosít,
antiallergén és 100% klórmentes,
adalék és illatanyag mentes


Próbálja ki FIDE Extra Save egészségügyi betétünket, betétünket, hogy a diszkréció mellett megtapasztalja a természetes tisztaság, kényelem és biztonság érzését is a nehéz napokon!
Csomagajánlatok
Hasonló termékek